Vahva ammattitaito ja rakkaus rakentamiseen

Me olemme remontoinnin asiantuntijoita, remontoimme kohteesi aina toimitilasta hirsimökkiin ja huoneistosta omakotitaloon. Toteutamme remontit mm. kiinteistösijoitusyhtiöille, kiinteistönomistajille sekä yksityishenkilöille vahvalla ammattitaidolla.

Finnjävel

Toteutamme vaativatkin toiveet

Renoworks on vuonna 2016 perustettu erityisesti remontoimiseen ja uudelleenrakentamiseen erikoistunut yritys. Asiakkainamme on kiinteistösijoitusyrityksiä, ravintoloitsijoita, liike- ja toimitilakäyttäjiä sekä suunnittelutoimistoja, kiinteistönomistajia, sekä yksityisasiakkaita. Teemme monipuolisesti remontteja aina isoista liiketiloista omakotitaloihin ja osakehuoneistoihin.

Meillä on myös todella vahva ammattitaito kosteiden tilojen remontteihin ja vaativimpiinkin laatoitustöihin. Tarjoamme kaikki kylpyhuone-, sauna-, wc- ja kodinhoitohuoneremontit avaimet käteen -periaatteella suunniteltuina mittakäynnistä luovutukseen asti.

Miksi renoworks?

icon

Kattava tekninen ammattitaito kaikilta rakentamisen osa-alueilta, LVI-, sähkö-, äly- ja automaatiojärjestelmät mukaan lukien.

icon

Koko paketti samasta paikasta – projektikohtainen palvelu suunnittelusta loppusiivoukseen ja budjetointinnista urakanohjaukseen.

icon

Olemme dynaamisia ja sopeudumme arvaamattomiin ongelmiin ennakkoluulottomasti – kaikkeen löytyy ratkaisu.

Vastuuhenkilöt

Heikki Tolonen

Heikki Tolonen

Toimitilaremontit, tarjouslaskenta

Yrittäjä, kahden lapsen isä. Projektipäällikkö joka pitää huolen, että asentajilla ei ole ongelmia työmaalla ja että he eivät ehdottomasti alipukeudu kylmällä säällä. Teknisten alojen ammattilainen ja prosessien jatkuva kehittäjä, aina pyrkimässä parantamaan työtapoja. Tavataan usein myös ”oikeissa töissä” työmaalla.

Toimitusjohtaja

heikki.tolonen@renoworks.fi
+358 50 3820 267

Daniela Alfthan

Daniela Alfthan

Hallinto ja HR

050 020 4481
daniela.alfthan@renoworks.fi

Janno Padur

Janno Padur

Kohteiden työnjohto ja projektinhallinta

Janno vastaa kohteiden jokapäiväisestä työnjohdosta ja projektien hallinnasta.

Työnjohto

janno.padur@renoworks.fi
+358 40 159 6277

Instagram

Lukkarintie 2, 00680 Helsinki
toimisto@renoworks.fi
Yritysasiakkaat: +358 50 3820 267

Lähetä tarjouspyyntö

 

Copyright © 2024 Renoworks / HJT-RAK Oy