Vahva ammattitaito ja rakkaus rakentamiseen

Me olemme remontoinnin asiantuntijoita, remontoimme kohteesi aina toimitilasta hirsimökkiin ja huoneistosta omakotitaloon. Toteutamme remontit mm. kiinteistösijoitusyhtiöille, kiinteistönomistajille sekä yksityishenkilöille vahvalla ammattitaidolla.

Finnjävel

Toteutamme vaativatkin toiveet

Renoworks on vuonna 2016 perustettu erityisesti remontoimiseen ja uudelleenrakentamiseen erikoistunut yritys. Asiakkainamme on kiinteistösijoitusyrityksiä, ravintoloitsijoita, liike- ja toimitilakäyttäjiä sekä suunnittelutoimistoja, kiinteistönomistajia, sekä yksityisasiakkaita. Teemme monipuolisesti remontteja aina isoista liiketiloista omakotitaloihin ja osakehuoneistoihin.

Meillä on myös todella vahva ammattitaito kosteiden tilojen remontteihin ja vaativimpiinkin laatoitustöihin. Tarjoamme kaikki kylpyhuone-, sauna-, wc- ja kodinhoitohuoneremontit avaimet käteen -periaatteella suunniteltuina mittakäynnistä luovutukseen asti.

Miksi renoworks?

icon

Kattava tekninen ammattitaito kaikilta rakentamisen osa-alueilta, LVI-, sähkö-, äly- ja automaatiojärjestelmät mukaan lukien.

icon

Koko paketti samasta paikasta – projektikohtainen palvelu suunnittelusta loppusiivoukseen ja budjetointinnista urakanohjaukseen.

icon

Olemme dynaamisia ja sopeudumme arvaamattomiin ongelmiin ennakkoluulottomasti – kaikkeen löytyy ratkaisu.

Vastuuhenkilöt

Heikki Tolonen

Heikki Tolonen

Uudis- ja remonttikohteet, LVI ja kaukolämpö

Yrittäjä, kahden lapsen isä. Projektipäällikkö joka pitää huolen, että asentajilla ei ole ongelmia työmaalla ja että he eivät ehdottomasti alipukeudu kylmällä säällä. Teknisten alojen ammattilainen ja prosessien jatkuva kehittäjä, aina pyrkimässä parantamaan työtapoja. Tavataan usein myös ”oikeissa töissä” työmaalla.

heikki.tolonen@renoworks.fi
+358 50 3820 267

Daniela Alfthan

Daniela Alfthan

Hallinto ja projektinjohto, HR

050 020 4481
daniela.alfthan@renoworks.fi

Copyright © 2021 Renoworks / HJT-RAK Oy