Kaipaako kotisi kasvojen kohotusta? 

Olemme rehti ja rehellinen suomalainen remonttiyritys, jolta onnistuu huoneistoremontti Helsingissä tyylillä ja aikataulussa. Emme hyppää eri urakoiden välillä, vaan hoidamme työmme urakka kerrallaan alusta loppuun. Toimimme myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Huoneistoremontti

Huoneistoremontti ilman stressiä

Huoneistoremontti sujuu kanssamme ilman ylimääräistä hässäkkää ja stressiä. Sinun ei tarvitse pitää huolta monen eri urakoitsijan kontaktoinnista, sillä pystymme toimittamaan kaikki sisärakennustyöt, lvi- ja sähkötyöt oman tiimimme voimin.

Palvelemme yksityis- sekä ammattiasiakkaita. Huoneistoremontti voidaan toteuttaa alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi sekä Tuusula. Voit tutustua työmme jälkeen Huvila ja Huussi -ohjelman 10. tuotantokauden jaksoista.

Asiakkaan toiveita kuunnellaan

Lupauksemme ei ole pelkkää sananhelinää, ja seisomme sanojemme takana. Huoneistoremontti tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin, ongelmiin ja ideoihin projektin aikana mahdollisimman ripeästi.

Takuukorjaukset kuuluvat jutun juoneen, emmekä poistu paikalta ennen kuin asiakas on tyytyväinen. Takuumme ei poistu perävalojen myötä, vaan kaikki toteamasi laatuvirheet ja poikkeamat käsitellään 1-2 kk työn valmistuttua, jotta sinulla on aikaa tarkastaa tilaamasi työn laatu.

Huoneistoremontti

Jätä materiaalihankintojen vastuu meille

Stressaavia puhelinsoittoja kuljetuksessa hävinneiden materiaalien perään? Ei enää harmaita hiuksia!

Huoneistoremontin materiaalivalinnat sujuvat mutkatta kattavan yhteistyöverkostomme kautta. Näin sinun ei tarvitse huolehtia remontin aikana mistään, hoidamme kaikki sovitut materiaalit projektiin ajallaan.

Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa:

  • Temal
  • Oras
  • Ido
  • Kaakelikeskus
  • Laattapiste
  • Ideal Keittiöt

Homma hanskassa ja hanskat hukassa?

Tuntuuko siltä, ettet tiedä mistä huoneistoremontti kannattaisi aloittaa tai suunnitelmat ovat kesken? Autamme sinua remontin suunnittelussa ja voit jättää remontin koordinoinnin meidän vastuulle. Halutessasi hoidamme myös kaikki lupa-asiat kuntoon ja voimme kontaktoida isännöitsijää ja taloyhtiötä puolestasi.

Voit hakea myös kauttamme Santanderin vaakuudetonta kulutusluottoa 40 000 euroon saakka.

Mitä remonttia teettäessä kannattaa ottaa huomioon?

Olipa kyse sitten sisustusremontista tai huoneen siirtämisestä paikasta toiseen, kun valitset meidän palvelumme, sinun ei tarvitse tietää muuta kuin meidän puhelinnumeromme 050 3820 267. Huoneistoremontti voi oikeasti olla näin helppoa. Ota yhteyttä, jos etsit laadukasta ja ammattitaitoista kumppania Helsinkiin tai lähiseudulle.

Ota yhteyttä tänään

Suunnitteletko huoneistoremonttia? Jätä tarjouspyyntö saman tien! Vastaamme yhteydenottoihin 24 tunnin sisällä. Toimialuettamme ovat Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu. Meiltä myös kylpyhuoneremontit, saunaremontit ja linjasaneeraukset.

Instagram

Lukkarintie 2, 00680 Helsinki
toimisto@renoworks.fi
Yritysasiakkaat: +358 50 3820 267

Lähetä tarjouspyyntö

 

Copyright © 2024 Renoworks / HJT-RAK Oy