Avaimet käteen -palvelu

Voiko saunaremontti tai kylpyhuoneremontti toteutua ilman ylimääräistä stressiä? Kyllä vain. Tarjoamme kaikenkokoisia remontteja kotiin ja ammattilaisille rehellisenä avaimet käteen -palveluna. Toimialuettamme ovat Helsinki ja lähiseutu.

Taloyhtiön putkiremontti

Huoleton kylpyhuoneremontti tai saunaremontti Helsingissä

Kylpyhuoneremontti suoritetaan alusta loppuun meidän toimestamme. Käytämme urakoissa omien työntekijöidemme lisäksi ainoastaan hyviksi todettuja ja luotettavia sekä kokeneita alihankkijoita. Vahvuutenamme on rautainen osaaminen projektinhallinnassa, jolla takaamme, että rakennustyöt etenevät aikataulun ja kustannuslaskelman mukaisesti. Asiantunteva huipputiimimme tuottaa viimeistellyn ja huolellisen lopputuloksen!

Kylpyhuone- tai saunaremontti voidaan toteuttaa pääkaupunkiseudun alueella, johon kuuluvat mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi ja Tuusula. Voit huokaista syvään ja jättää vastuun meille – uusi tyylikäs kylpyhuone ja sauna odottavat sinua.

Ammattilaisen valinta isoihin urakoihin

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti hoituvat kauttamme luotettavasti, mutta niiden lisäksi toteutamme mielellämme laajojakin urakoita ammattilaisille Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Teemme myös kiinteistöjen linjasaneerauksia.

Palveluksessanne ovat luotettavat ammattiosaajat ja asentajat sekä erittäin kokenut projektinjohtohenkilökunta. Kokemusta alalta löytyy yli kaksikymmentä vuotta niin tilaajan, pääurakoitsijan kuin alihankkijankin roolissa. Vahva osaaminen alalta mahdollistaa kustannustehokkaat urakat, jotka pysyvät sovitussa aikataulussa. Sanomme ei yllättäville lisäkustannuksille!

Yrityksemme motto kuvaa jämerää asennettamme: ”Tulemme paikalle ja hoidamme homman.”

Kylpyhuoneremontit

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi pesutila

Aloitetaan uuden kylpyhuoneen ja saunan suunnittelu yhdessä vaikka heti! Autamme sinua valitsemaan parhaat mahdolliset materiaalit ja kiinnitämme huomiota pieniinkin yksityiskohtiin on kyseessä sitten kylpyhuoneremontti, saunaremontti tai huonetilan muutostyöt.

Täyden palvelun pakettiin kuuluvat kaikki työt:

  • suunnittelu
  • projektinhallinta
  • lvi-työt
  • sähkötyöt
  • laatoitus- ja pinnoitustyöt

Esitä meille vaativatkin toiveet, me kuuntelemme. Toteutetaan yhdessä unelmiesi saunaremontti tai kylpyhuoneremontti Helsingin seudulla ja lähialueilla!

”Ammattimaista ja ystävällistä palvelua, suosittelen.” ”Erinomaista jälkeä.”

Mitä täyden palvelun avaimet käteen -remontti tarkoittaa meillä?

Meiltä saat täyden palvelun avaimet käteen -remontin alusta loppuun suunniteltuna ja varmalla ammattitaidolla toteutettuna.

1. Saat jo ensimmäisellä mittauskäynnillä selkeän kuvan siitä, mitä kylpyhuoneremontti tai saunaremontti sisältää ja miten se toteutetaan. Urakkatarjous toimitetaan yleensä jo seuraavana päivänä mittauskäynnistä, ja se sisältää tarkan urakkahinnan sekä pitävän aikataulun lisäksi kuvauksen lopputuloksesta.

2. Ennen ensimmäistä mittakäyntiä sinun olisi hyvä pohtia ainakin värimaailmaa, säilytys- tai kalusteratkaisuja sekä vesipisteiden paikkoja ja yleisesti tilan toiminnallisuutta.

3. Mittauskäynnin aikana projektia voidaan laajentaa enemmän valaistuksen ja erilaisten yksityiskohtien, kuten linjakaivon, saippuasyvennyksen tai muun vastaavan harkintaan.

4. Tarjouksen saamisen jälkeen tarkennetaan vielä viimeiset valinnat ja mietitään mahdolliset muut lisäkysymykset ja vastaukset.

5. Työn valmistelussa varmistamme urakan sujuvan etenemisen. Me vastaamme kaikesta yhteydenpidosta taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden sekä valvojien kanssa, sekä tietysti laadimme työohjeet omalle urakkaryhmällemme. Sinun ei siis tarvitse huolehtia halutessasi yhtään mistään.

6. Urakan valmistuttua toimitamme vielä sinulle luovutuskansion, joka sisältää kaikki viranomaisdokumentit ja valvonta-asiakirjat, kuten katselmuspöytäkirjat ja vedeneristystarkastuspöytäkirjat jne. Lisäksi kansiossa on erittely käytetyistä materiaaleista, ja mahdolliset muutoskuvat (”punakynäsuunnitelmat”) toteutuneista ratkaisuista.

Saunaremontti renoworksilta

Saunan remontointi lisää asunnon arvoa

Saunaremontti piristää kylpyhuoneen ilmettä. Mikään asunto ei ole liian pieni saunalle ja hyvin suunniteltu tila tuo iloa koko perheelle. Saat mielenrauhaa, kun tiedät, että valitsit hommaan luotettavan ammattilaisen.

Autamme sinua valitsemaan parhaat rakenteelliset ja sisustukselliset ratkaisut valaistuksesta kiukaaseen. Ammattilaisen tekemä laadukas remontti lisää asunnon arvoa.

Intohimonamme on tarjota asiakkaillemme taidolla rakennettuja kylpyhuoneita ja rakkautemme remontointiin näkyy lopputuloksessa. Tilaa meiltä kylpyhuoneremontti!

Täyden palvelun remontit Helsingissä

Ideoidaan yhdessä unelmiesi sauna ja kylpyhuone! Meiltä saat huolettomat pesutilojen remontit sekä myös huoneistoremontit ja linjasaneeraukset. Kysy lisää asiantuntijoiltamme, autamme mielellämme.

Näin urakka etenee kanssamme

1

Asiakkaan yhteydenotto

2

Projektin kartoitus puhelimitse ja katselmuksen sopiminen paikan päälle

Saunaremontti ja kylpyhuoneremontti alkaa aina kartoituskäynnillä. Paikan päällä käydään läpi tilojen mitat. Samalla katsotaan mahdolliset muutokset vesipisteiden ja viemärien paikkoihin, sekä sähköpisteiden ja valaisimien muutokset. Täydellisessä remontissa, missä kaikki puretaan ja sijoitetaan uusiin paikkoihin, voidaan myös hyvin miettiä seinä-wc:n asennusta, rakenteellisten laatoitettujen seinäkkeiden tai upotusten tekemistä sekä monia muita erilaisia vaihtoehtoja. Toki nämäkään eivät aina edes vaadi täydellistä remonttia, vaan voidaan ”jälkiasentaa” pienemmälläkin vaivalla. Samalla käydään läpi myös toiveet kalusteista, hanoista ja muista tarvikkeista.

3

Suunnitelmien laadinta

Edellä mainituista laaditaan suunnitelmat, yleensä päivän tai kahden päästä mittauskäynnistä. Mallinnuskuvissa voidaan vielä miettiä eri vaihtoehtoja värimaailmalle, kalusteille sekä muilla yksityiskohdille.

4

Urakan aloitus

Kylpyhuoneremontti tai saunaremontti aloitetaan perusteellisella suojaamisella ja alipaineistuksella. Pölytöntä purkutyötä ei ole, mutta sotkun määrä on pyrittävä ainakin minimoimaan.

5

Urakan eteneminen

Kylpyhuoneremontti tai saunaremontti etenee yleensä hyvin suoraviivaisesti. Jos remontti sisältää kylpyhuoneen laajennuksen, on tietysti aina mahdollista, että rakenteista paljastuu yllättäviä tekijöitä ja suunnitelmia joudutaan mahdollisesti muokkaamaan. Kompromissiratkaisuihin ei kuitenkaan tarvitse tyytyä. Jos alkuperäistä suunnitelmaa ei pystytä noudattamaan, pyritään tekemään paras suunnitelmaratkaisu rakenteiden sallimilla ehdoilla. Me vastaamme urakoitsijana kaikista virallisista katselmuksista valvovan tahon kanssa, kuten purkukatselmukset, vesieristyskatselmukset, lopputarkastukset jne.

6

Kylpyhuone- tai saunaremontin valmistuminen

Urakan valmistuttua toimitetaan asiakkaalle tarkastuskansio, joka sisältää tarkastusasiakirjat sekä käytetyt materiaalit eriteltyinä.

Instagram

Lukkarintie 2, 00680 Helsinki
toimisto@renoworks.fi
Yritysasiakkaat: +358 50 3820 267

Lähetä tarjouspyyntö

 

Copyright © 2024 Renoworks / HJT-RAK Oy