Yritys Renoworks

Asiakaslähtöisyys – Rakkaus remontointiin – Tyylikkäät rakenteelliset ja sisustukselliset ratkaisut – Moniammatilliset ja sitoutuneet asentajat

 

Palvelulupauksemme ja asiakaslähtöisyys

Asiakkaamme ja asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia. Kaiken toiminnan perustana on asiakaslähtöisyys. Emme epäröi niin usein kuultavan ”voiko näin tehdä” -kysymyksen edessä, vaan meille on ylpeyden aihe toteuttaa vaativimmatkin toiveet. Omat kahvikuppihetkemme meille tarjoaa tyytyväinen asiakas ja lopputulos, josta myös itse voimme olla ylpeitä.

 

Rakkaus remontointiin ja intohimo tyylikkäisiin ratkaisuihin

Rakenteet, sisustus, valaistus, materiaalivalinnat pienintä yksityiskohtaa myöten kaikki osat osana kokonaisuutta, ja kokonaisuus suurempi kuin osatekijöidensä summa. Miten päin asiaa haluaakaan tarkastella, me näemme suurimmatkin haasteet ja pienimmätkin yksityiskohdat mahdollisuuksina. Vielä vuosienkin jälkeen vanhan purkaminen ja uudet mahdollisuudet tekevät tästä työstä meille niin antoisaa, ja saavat innostumaan joka päivä jokaisessa uudessa kohteessa.

 

Moniammatilliset asentajat

Moniammatilliset asentajamme mahdollistavat jatkuvan liiketoimintamme. Kun asentaja tuntee ja hallitsee prosessin jokaisen vaiheen, pystytään työt tekemään kustannustehokkaasti ja tiukasti hallitussa aikataulussa. Meidän suusta et kuule jo aikansa elänyttä ”ei kuulu mulle” -lausahdusta. Myös yllättävät kulut ja yllätykset kohteissa minimoidaan, kun paikalla on kokenut asentaja joka pystyy työskentelemään rakennuksen jokaisella osa-alalla.

 

Suosittuja palvelukokonaisuuksiamme

  • Kodinremontoijien kokonaisurakat avaimet käteen –periaatteella
  • Omakotirakentajien urakat avaimet käteen –periaatteella, osaurakkana tai tuntiveloitusperusteisena
  • Kiinteistöasiakkaiden uudis- ja korjausrakentamistyöt, vuosikorjaukset, asiakkaiden remontit ja korjaukset
  • Ammattirakentajien osaurakat sekä tuntiveloitustyöt tai puitesopimukset esimerkiksi vuosikorjaustöihin

 

Vastuuhenkilöt

 

Heikki Tolonen

  • Uudis- ja remonttikohteet
  • LVI ja kaukolämpö

Yrittäjä, kahden lapsen isä. Projektipäällikkö joka pitää huolen, että asentajilla ei ole ongelmia työmaalla, ja että he eivät ehdottomasti alipukeudu kylmällä säällä. Teknisten alojen ammattilainen ja prosessien jatkuva kehittäjä, aina pyrkimässä parantamaan työtapoja. Tavataan usein myös itse työmaalla ”oikeissa töissä”.