Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti
avaimet käteen -toteutuksena

Voiko saunaremontti tai kylpyhuoneremontti toteutua ilman ylimääräistä stressiä? Kyllä vain. Tarjoamme kaiken kokoisia remontteja kotiin ja ammattilaisille rehellisenä avaimet käteen -palveluna. Toimialuettamme ovat Helsinki ja lähiseutu.

Huoleton kylpyhuoneremontti tai saunaremontti Helsingissä

Remontti suoritetaan alusta loppuun meidän toimestamma. Käytämme urakoissa omien työntekijöidemme lisäksi ainoastaan hyväksi todettuja ja luotettavia sekä kokeneita alihankkijoita. Vahvuutenamme on rautainen osaaminen projektinhallinnassa, jolla takaamme, että rakennustyöt etenevät aikataulun ja kustannuslaskelman mukaisesti. Asiantunteva huipputiimimme tuottaa viimeistellyn ja huolellisen lopputuloksen.

Kylpyhuoneremontti tai saunaremontti voidaan toteuttaa pääkaupunkiseudun alueella, johon kuuluvat mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi ja Tuusula. Voit huokaista syvään ja jättää vastuun meille – uusi tyylikäs kylpyhuone ja sauna odottavat sinua.

Ota yhteyttä »

amme remontoidussa kylpyhuoneessa sauna remonttikohteessa

Ammattilaisen valinta isoihin urakoihin

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti hoituvat kauttamme luotettavasti, mutta niiden lisäksi toteutamme mielellämme laajojakin urakoita ammattilaisille Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Teemme myös kiinteistöjen linjasaneerauksia.

Palveluksessanne ovat luotettavat ammattiosaajat ja asentajat, sekä erittäin kokenut projektinjohtohenkilökunta. Kokemusta alalta löytyy yli kaksikymmentä vuotta niin tilaajan, pääurakoitsijan kuin alihankkijankin roolissa. Vahva tuntemus alalta mahdollistaa kustannustehokkaat urakat, jotka pysyvät sovitussa aikataulussa. Sanomme ei yllättäville lisäkustannuksille.

Yrityksemme motto kuvaa jämerää asennettamme: ”Tulemme paikalle ja hoidamme homman.”

Kaikki palvelut ammattilaiselle »


Suunnitellaan yhdessä unelmiesi pesutila

Aloitetaan uuden kylpyhuoneen ja saunan suunnittelu yhdessä vaikka heti? Autamme sinua valitsemaan parhaat mahdolliset materiaalit ja kiinnitämme huomiota pieniinkin yksityiskohtiin, oli kyse sitten kylpyhuoneremontista, saunaremontista tai huonetilan muutoksista.

remontoitu kylpyhuone remontoidut suihkutilat

Täyden palvelun pakettiin kuuluvat kaikki työt:

  • suunnittelu
  • projektinhallinta
  • lvi-työt
  • sähkötyöt
  • laatoitus- ja pinnoitustyöt

Esitä meille vaativatkin toiveet, me kuuntelemme. Toteutetaan yhdessä unelmiesi saunaremontti tai kylpyhuoneremontti Helsingin seudulla ja lähialueilla!

”Ammattimaista ja ystävällistä palvelua, suosittelen.” ”Erinomaista jälkeä.”
Jätä tarjouspyyntö »


kuvia remonttikohteesta remonttikohteen saunatilat

Saunan remontointi lisää asunnon arvoa

Saunaremontti piristää kylpyhuoneen ilmettä. Mikään asunto ei ole liian pieni saunalle ja hyvin suunniteltu tila tuo iloa koko perheelle. Saat mielenrauhaa, kun tiedät, että valitsit hommaan luotettavan ammattilaisen.

Autamme sinua valitsemaan parhaat rakenteelliset ja sisustukselliset ratkaisut valaistuksesta kiukaaseen. Ammattilaisen tekemä laadukas remontti lisää asunnon arvoa.

Meidän intohimonamme on tarjota asiakkaillemme taidolla rakennettuja kylpyhuoneita ja rakkautemme remontointiin näkyy lopputuloksessa. Tilaa meiltä kylpyhuoneremontti!

Täyden palvelun remontit Helsingissä

Ideoidaan yhdessä unelmiesi sauna ja kylpyhuone! Meiltä saat huolettomat saunaremontit, kylpyhuoneremontit sekä myös huoneistoremontit ja linjasaneeraukset. Kysy lisää asiantuntijoiltamme, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä »