Linjasaneeraus Helsinki

Tilaa meiltä ammattitaitoinen linjasaneeraus Helsingin seudulla avaimet käteen -toteutuksena. Näitä töitä ei kannata lykätä aivan viimeiseen hetkeen, sillä putkivuoto tai muu vaurio voi aiheuttaa suuret kustannukset. 

Suunnitteilla pieni tai keskisuuri linjasaneeraus Helsingissä? Ei stressiä, sillä ammattilainen auttaa.

Toteutamme kaikki työt oman tiimimme sekä ainoastaan luotettavaksi todettujen yhteistyöurakoitsijoiden voimin, joten et tarvitset muita urakoitsijoita. Tämä helpottaa urakan etenemistä merkittävästi, eikä tule turhia viivästymisiä tai sähläystä eri toimitsijoiden kesken. Hoidetaan putket kerralla kuntoon. Linjasaneeraus voidaan toteuttaa alueella  Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu.

Katso yhteystietomme »

Toimitamme kaikki työt:

 • sisä- ja ulkopuoliset putkityöt
 • rakennustyöt
 • mahdolliset vauriokorjaukset
 • sisäpuoliset lvi-, sähkö-, pinta- ja sisustustyöt.

Toteutamme myös luvanvaraisia lvi-töitä, joissa vaaditaan kvv- ja iv-vastaava työnjohtaja, sekä kaukolämmön luvanvaraisia töitä. Tilaa kokonaisvaltainen linjasaneeraus Helsingin alueella! 

Näin urakka etenee vaihe vaiheelta

Järkevä ja kustannustehokas linjasaneeraus tai putkiremontti aloitetaan perusteellisella alkukartoituksella. Monelta yleiseltä sudenkuopalta voidaan välttyä, jos lähtötilanteen selvittämiseen käytetään tarpeeksi aikaa.

Tarjoamme kaiken kattavan urakan alkukartoituksesta, suunnitteluun, urakointiin ja loppusiivoukseen asti. Riippuen missä vaiheessa asiakas on suunnittelutyössä, voimme hypätä projektiin mukaan suunnitteluvaiheessa tai aloittaa rakennustyöt heti.

Urakan vaiheet:

 1. Alkukartoitus alkaa, jossa teemme oman valistuneen arvion siitä, mitä remontoitavassa kohteessa olisi hyvä tehdä nykymääräysten ja -säädösten puitteissa:
 • Selvitetään, miksi linjasaneeraus on ajankohtaista ja tarpeellista.
 • Käydään paikan päällä läpi rakenteiden, putkistojen, pintojen kuntoa ja tarkistetaan esimerkiksi onko havaittavissa selkeitä merkkejä siitä, että vesieristeet eivät ole kunnossa.
 • Kuvataan viemärit.
 • Tutkitaan onko tilan tekniset puolet kunnossa ja katsotaan läpi nykyisiä lämmitysjärjestelmiä; uusitaanko mahdollisesti nykyinen tai siirrytäänkö vaikka sähkölämmöstä maalämpöön?
 • Kartoitetaan, mitä kohteessa tullaan tekemään ja onko tarvetta parantaa tilan ilmanlaatua.
 • Selvitetään, mitä lupia ja säädöksiä tarvitaan ja mitä tahoja tulee kontaktoida.
 1. Käydään läpi asiakkaan kanssa, mitä linjasaneerauksen aikana tehdään. Esitellään kartoituksen tulokset esimerkiksi erillisessä taloyhtiön kokouksessa.
 2. Suunnitteluvaihe alkaa, jossa teemme kattavat piirustukset ja suunnitelmat saneerausta varten:
 • lvi- ja sähkösuunnitelmat
 • rakennesuunnitelma
 • sisustussuunnitelmat
 • materiaalivalinnat; laatoitukset, valaisimet ja paneloinnit.
 1. Tämän jälkeen kääritään hihat ylös ja itse rakennustyöt alkavat. Töihin kuuluvat kaikki sisä- ja ulkopuoliset putkityöt, rakennustyöt sekä sisäpuoliset lvi-, sähkö, pinta- ja sisustustyöt.

Yrityksemme valttikortit

Helsingissä sijaitsevan yrityksemme ehdoton valtti on se, että teemme kaikki työt omalla tiimillä sekä ainoastaan hyviksi todetuilla aliurakoitsijoilla, joiden kanssa yhteistyö on sujunut jo vuosia.

Linjasaneeraus tuo kohteen omistajalle mahdollisuuden lisätä kohteen arvoa uusimalla märkätilojen ilmettä tai muuttamalla esimerkiksi koko asunnon huonejärjestystä kaatamalla seiniä tai vaihtamalla huoneiden paikkoja. Toteutamme rakennustöiden lisäksi tyylikkäät sisustusratkaisut.

Toinen merkittävä etu, jonka saat valitessasi meidät urakoitsijaksi, on yrityksemme projektinjohdon monen kymmenen vuoden kokemus. Onnistunut urakka toteutuu ajallaan asiantuntevalla ja kokeneella projektinjohdolla.

Jätä meille tarjouspyyntö, niin olemme yhteydessä

Jäikö jokin kysymys askarruttamaan? Olemme puhelinsoiton ja sähköpostin päässä. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24 tunnin sisällä. Meiltä saat myös saunaremontit, kylpyhuoneremontit ja huoneistoremontit. Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Linjasaneeraus Helsinki – Löydät täältä tarkat yhteystiedot »