Kodin remontit

Haluatko lisätä kotiisi viihtyisyyttä ja elämisen makua? Vai oletko aikeissa kasvattaa asuntosi arvoa myyntiä tai vuokrausta varten? Me palvelemme sinua kaikissa remonttiin liittyvissä tarpeissasi helposti, aikataulussa ja kustannusarviot jämptisti pitäen.

Renoworks tarjoaa kaikki kodin remontointipalvelut suunnitteluvaiheesta valmiiseen toteutukseen. Vahvuutemme on kokenut ja asiakkaitamme kunnianhimoisesti palveleva projektinjohto, joka pitää kokonaisuuden tarkasti hallussa. Vaalimme asiakassuhteitamme molemminpuolisella kunnioituksella, jossa ydinarvoja ovat huolellisuus ja tarkkuus kaikessa tekemisessä, sekä taito ja tyyli. Näitä kaikkia tarvitaan, jotta lopputulos toimii kuten pitääkin ja näyttää upealta!

Kodin remonttipalvelumme yhdessä tai erikseen

 

Suoritamme itse kaikki työt ja osa-alueet

Meillä on omasta takaa LVI- ja sähkötyöluvat pitkällä kokemuksella, joten emme tarvitse juurikaan alihankkijoita remonttitöiden toteutukseen. Näin kokonaisuus ja kustannukset pysyvät paremmin hallinnassa, sekä vältytään hajanaisten organisaatioden tuomilta tyypillisiä haasteilta projektijohdon ja työn laadun, sekä aikataulujen suhteen.