Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti
avaimet käteen -toteutuksena

Voiko sauna- ja kylpyhuoneremontti toteutua ilman ylimääräistä stressiä? Kyllä vain. Tarjoamme kaiken kokoisia kylpyhuoneremontteja kotiin ja ammattilaisille rehellisenä avaimet käteen -palveluna.

Tilaa meiltä huoleton kylpyhuoneremontti ja saunaremontti

Remontti suoritetaan alusta loppuun meidän toimesta. Käytämme urakoissa omien työntekijöiden lisäksi ainoastaan hyväksi todettuja ja luotettavia sekä kokeneita alihankkijoita. Vahvuutenamme on rautainen osaaminen projektinhallinnassa, jolla takaamme, että rakennustyöt etenevät aikataulun ja kustannuslaskelman mukaisesti. Asiantunteva huipputiimimme tuottaa viimeistellyn ja huolellisen lopputuloksen.

Toimialueitamme ovat mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi ja Tuusula. Voit huokaista syvään ja jättää vastuun meille – uusi tyylikäs kylpyhuone ja sauna odottaa sinua.

Ota yhteyttä »

amme remontoidussa kylpyhuoneessa sauna remonttikohteessa

Ammattilaisen valinta isoihin kylpyhuoneremontteihin

Toteutamme mielellämme laajojakin urakoita ammattilaisille pääkaupunkiseudulla, myös kiinteistöjen linjasaneerauksia.

Palveluksessanne ovat luotettavat ammattiosaajat ja asentajat, sekä erittäin kokenut projektinjohtohenkilökunta. Kokemusta alalta löytyy yli kaksikymmentä vuotta niin tilaajan, pääurakoitsijan kuin alihankkijankin roolissa. Vahva tuntemus alalta mahdollistaa kustannustehokkaat urakat, jotka pysyvät sovitussa aikataulussa. Sanomme ei yllättäville lisäkustannuksille.

Yrityksemme motto kuvaa jämerää asennettamme: ”Tulemme paikalle ja hoidamme homman.”

Kaikki palvelut ammattilaiselle »


Suunnitellaan yhdessä unelmiesi kylpyhuoneremontti

Aloitetaan uuden kylpyhuoneen ja saunan suunnittelu yhdessä vaikka heti? Autamme sinua valitsemaan parhaat mahdolliset materiaalit ja kiinnitämme huomiota pieniinkin yksityiskohtiin. Oli kyse sitten kylpyhuoneen ja saunan laajennuksesta tai huonetilan muutoksista.

remontoitu kylpyhuone remontoidut suihkutilat

Täyden palvelun pakettiin kuuluu kaikki työt:

  • suunnittelu
  • projektinhallinta
  • lvi-työt
  • sähkötyöt
  • laatoitus- ja pinnoitustyöt

Esitä meille vaativatkin toiveet, me kuuntelemme. Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

”Ammattimaista ja ystävällistä palvelua, suosittelen.” ”Erinomaista jälkeä.”
Jätä tarjouspyyntö »


kuvia remonttikohteesta remonttikohteen saunatilat

Saunaremontti lisää asunnon arvoa

Saunaremontti piristää kylpyhuoneen ilmettä. Mikään asunto ei ole liian pieni saunalle ja hyvin suunniteltu tila tuo iloa koko perheelle. Saat mielenrauhaa, kun tiedät että valitsit hommaan luotettavan ammattilaisen.

Autamme sinua valitsemaan parhaat rakenteelliset ja sisustukselliset ratkaisut valaistuksesta kiukaaseen. Ammattilaisen tekemä laadukas saunaremontti lisää asunnon arvoa.

Meidän intohimonamme on tarjota asiakkaillemme taidolla rakennettuja kylpyhuoneita ja rakkautemme remontointiin näkyy lopputuloksessa.

sauna- ja kylpyhuoneremontti Helsinki

Ideoidaan yhdessä unelmiesi sauna ja kylpyhuone!

Ota yhteyttä »