Luotettavan kaverin huoneistoremontti

Kaipaako kotisi kasvojenkohotusta? Olemme rehti ja rehellinen suomalainen remonttiyritys, joka toteuttaa huoneistoremontin tyylillä ja aikataulussa. Emme hyppää eri urakoiden välillä, vaan hoidamme työmme urakka kerrallaan alusta loppuun.

Huoneistoremontti sujuu kanssamme ilman ylimääräistä hässäkkää ja stressiä. Sinun ei tarvitse pitää huolta monen eri urakoitsijan kontaktoinnista, sillä pystymme toimittamaan kaikki sisärakennustyöt, lvi- ja sähkötyöt oman tiimimme voimin.

Palvelemme yksityis- sekä ammattiasiakkaita pk-seudulla. Toimialuitamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi sekä Tuusula. Voit tutustua työmme jälkeen Huvila ja Huussi -ohjelman 10. tuotantokauden jaksoista.

Tutustu lisää referensseihin »

 

Huoneistoremontti juuri sinun tarpeita varten

Lupauksemme ei ole pelkkä sanahelinää ja seisomme sanojemme takana. Meille tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa on tärkeää, ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin, ongelmiin ja ideoihin projektin aikana mahdollisimman ripeästi.

Takuukorjaukset kuuluvat jutun juoneen, emmekä poistu paikalta ennen kuin asiakas on tyytyväinen. Takuumme ei poistu perävalojen myötä, vaan kaikki toteamasi laatuvirheet ja poikkeamat käsitellään 1-2 kk työn valmistuttua, jotta sinulla on aikaa tarkastaa tilaamasi työn laatu.

Jätä materiaalihankintojen vastuu meille

Stressaavia puhelinsoittoja kuljetuksessa hävinneiden materiaalien perään? Ei enää harmaita hiuksia!

Huoneistoremontin materiaalivalinnat sujuvat mutkatta kattavan yhteistyöverkostomme kautta. Näin sinun ei tarvitse huolehtia remontin aikana mistään, hoidamme kaikki sovitut materiaalit projektiin ajallaan.

Yhteistyökumppaneitamme on esimerkiksi:

  • Temal
  • Oras
  • Ido
  • Kaakelikeskus
  • Laattapiste
  • Ideal Keittiöt

Kysy lisää meiltä »

 

Homma hanskassa ja hanskat hukassa?

Tuntuuko siltä, ettet tiedä mistä huoneistoremontti kannattaisi aloittaa tai suunnitelmat ovat kesken? Autamme sinua huoneistoremontin suunnittelussa ja voit jättää remontin koordinoinnin meidän vastuulle. Halutessasi hoidamme myös kaikki lupa-asiat kuntoon ja voimme kontaktoida isännöitsijää ja taloyhtiötä puolestasi.

Voit hakea myös kauttamme Santanderin vaakuudetonta kulutusluottoa 40 000 euroon saakka.

Mitä huoneistoremonttia teettäessä kannattaa ottaa huomioon?

Olipa kyse sitten sisustusremontista tai huoneen siirtämisestä paikasta toiseen, kun valitset meidän palvelut – sinun ei tarvitse tietää muuta kuin meidän puhelinnumero. Remontointi voi oikeasti olla näin helppoa.

Ota yhteyttä tänään

Suunnitteletko huoneistoremonttia? Jätä tarjouspyyntö saman tien! Vastaamme yhteydenottoihin 24 tunnin sisällä.

Täältä löydät tarkemmat yhteystiedot »